Asi trochu vylepšení granadír (ktorý som nikdy nechápala) - uvaríte zemiaky, medzitým popražíte cibuľu, pridáte a podusíte nakrájané zelené dlhé široké fazule (majú ich v Bille a možno okolo nich chodíte a divíte sa, čo s nimi), trochu červenej papriky, drvený cesnak. Na záver ešte podusíte spolu s tými uvarenými zemiakmi. Ja ešte pridám trochu citrónovej šťavy. 15 minút to trvalo? Tak nejak...
Popular Posts
Thursday, 2 July 2015
Široké fazule so zemiakmi...
... alebo recept od môjho španielskeho spolubývajúceho v Londýne.
Asi trochu vylepšení granadír (ktorý som nikdy nechápala) - uvaríte zemiaky, medzitým popražíte cibuľu, pridáte a podusíte nakrájané zelené dlhé široké fazule (majú ich v Bille a možno okolo nich chodíte a divíte sa, čo s nimi), trochu červenej papriky, drvený cesnak. Na záver ešte podusíte spolu s tými uvarenými zemiakmi. Ja ešte pridám trochu citrónovej šťavy. 15 minút to trvalo? Tak nejak...
Asi trochu vylepšení granadír (ktorý som nikdy nechápala) - uvaríte zemiaky, medzitým popražíte cibuľu, pridáte a podusíte nakrájané zelené dlhé široké fazule (majú ich v Bille a možno okolo nich chodíte a divíte sa, čo s nimi), trochu červenej papriky, drvený cesnak. Na záver ešte podusíte spolu s tými uvarenými zemiakmi. Ja ešte pridám trochu citrónovej šťavy. 15 minút to trvalo? Tak nejak...
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment