Najlepšie pri izbovej teplote, a s pečenými zemiakmi.
Popular Posts
Wednesday, 9 November 2016
Tekvicovo-fazuľový šalát so syrom feta
Farby jesene sú moje najobľúbenejšie - a to platí aj o jedle. A dnes to vyzeralo takto:
Oranžová hokaido tekvica, bez ošúpania nakrájaná na kocky osolená upečená s olivovým olejom pod grilom na 200°C (to je asi tak 10 minút), veľká fialová strakatá fazuľa (môj mrazák je plný rôznych uvarených fazulí, tie varím vo veľkých množstvách stále, a potom si len vyberám), feta syr. To všetko v dressingu z nadrobno nakrájanej červenej cibule, kremžskej horčice, olivového oleja, bielo-vínneho octu a tymiánu. Vďaka syru nemusíte moc soliť.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment